Tuotteet » Paljasjalkakengät » Vaelluskengät » Vibram FiveFingers TREK ASCENT INSULATED-MEN'S »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Carolina B. 23.5.2020:
Yleisarvosana
Vähän hankala löytää sopivan koon mutta käyttökokemukset vaan positiivisia. Villavuoren ansiosta pieni kosteus jos tulee läpi ei tunnu kylmältä.
Paavo N. 6.4.2020:
Yleisarvosana
Olen juossut useita vuosia ohuilla Vibram Fivefingereillä (VF) ja sitten märissä ja kylmissä olosuhteissa Merrell Trailgloveilla vedenpitävien sukkien kanssa. Molemmat näistä kenkäsistä ovat ihan todella liukkaat, kun on yhtään jäätä tai lunta maassa, joten en ole uskaltanut juosta välikausina. Hankin nyt kokeeksi nämä VF Trek Ascent Insulated -kengät, että josko näillä vähän pitenisi tuo juoksukausi. Tämä kevät (2020) ei nyt vaan oikein mahdollistanut kunnon kokeiluja, kun lunta ei enää tullut eikä juuri edes jäätäkään. Ihan muutamana päivänä pääsi kokeilemaan liukkaammalla alustalla. Suurin osa matkoista oli vaan sitten ihan äärilaidan olosuhteet eli hiekoittamatonta peilijäätä ja mustaa jäätä asfaltissa - sellaisessa nyt ei varmaan pitäisi mikään maailman materiaali ellei jotkut ihan nastat sitten.. Muutama askel kevään aikana sattui hiekoitetulle tai lumiselle kohdalle; niiden perusteella olen lähinnä toiveikas nyt sitten syksyä kohti mentäessä, että sellaisissa nämä kengät pitäisivät paremmin kuin kesäkenkäni. Sen voin jo sanoa, että lämpöä nämä pitää kuivalla nollakelillä hyvin, ainakin kun on myös ohuet varvassukat. Sula vesi ja sen mukana kylmä tulee läpi, mikä on toki ihan luvattu ominaisuus.. Pohja on paljon paksumpi kuin normi-VF:issä, minkä huomaa juostessa. Talven juoksutauon jälkeen tämä on oikeastaan positiivinen asia jalkojen totuttelun kannalta: koen, että nämä vaimentavat iskutusta melkolailla enemmän kuin normit. Kuitenkin perustuntuma on pitkälti VF:stä tuttu. Ja HUOM: Otin vaarin neuvosta, että kannattaa ottaa yhtä numeroa isompi kuin tavalliset VF:t (tai minun tapauksessa ylipäätään mitkään kengät). Eli normaalisti käytän kokoa 41 kaikkialla, mutta nämä on 42 ja juuri sopivat. Eipähän tarvinnut säätää jälkikäteen - kiitos vaan verkkokaupalle, että tämä huomio oli mukana tuotekuvauksessa. Eli näistä kannattaa suosiolla ottaa se normaalia isompi koko. Kaikenkaikkiaan olen hirmu tyytyväinen näihin, vaikka sitä perusliukkaalla kokeilua joutuu nyt varmaan odottamaan reilut puolisen vuotta seuraavan talven tuloon asti. Jotain 50 km ehdin näillä juoksentelemaan tämän arvion pohjaksi, mutta nyt jo plussakeleillä ja pohkeiden totuttua on ohuet VF:t taas juoksutöppösinä.
Tor Jan E. 8.8.2019:
Yleisarvosana
Flotte, trenger litt tilvenning - men gikk raskt for meg.