Tuotteet‪» Paljasjalkakengät‪» Aikuisille‪» Vaelluskengät‪» Freet Mudee‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 7.9.2021
Yleisarvosana
Vaikuttaa tosi hyvältä viikon käytön jälkeen.
Suvilotta M. 27.8.2021
Yleisarvosana
Joni T. 2.7.2021
Yleisarvosana
Hyvät talvikengät, hyvä laatu.
Helena N. 13.4.2021
Yleisarvosana
Täydelliset kengät talveen, välikauteen, viileään ja/tai kosteaan keliin ja maastoon. Nämä ovat myös parhaat juoksukengät, mitkä minulla on ikinä ollut.
Anonyymi 7.4.2021
Yleisarvosana
Pitkään olen etsinyt omaan jalkaan sopivia kenkiä, ja viimein etsintä päättyi. Mitoitus on erikoinen, piti ottaa 1-2 numeroa normaalia suurempi kenkä että pituus riittää, mutta leveyttä onkin sitten niin paljon, että vaatii itselleni kaksi sukkaa jalkaan. Käsittelin suihkeella ennen käyttöönottoa, eikä ole vesi tullut läpi sateista ja lätäköistä huolimatta. Pohjan ja pohjallisen yhdistelmä on omiin tarpeisiin ideaali: pohja joustaa käytössä todella hyvin niin, että jalka pääsee töihin, mutta pohjallisen ansiosta esimerkiksi hiekoitussepeli ei tunnu pohjan läpi.
Paula R. 9.3.2021
Yleisarvosana
Leveään jalkaan ihanat kengät. Käyttänyt läpi talven, lisäsin huopapohjallisen ja villasukka mahtuu myös, joten näillä olen pärjännyt koko talven kun lämpötila vaihdellut nollakelistä -30 pakkasiin. Miinusta siitä, että puolison kengissä vedenpito ei toiminutkaan niin hyvin kuin odotettu. Märän lumisella kelillä varpaat/jalkapöytä märät. Kyse ei ole hikoilusta vaan kosteus mennyt läpi.
Anne L. 19.1.2021
Yleisarvosana
Tilavat kengät, ostin talvikengiksi ja hyvin olen pärjännyt villasukkien kanssa. Eivät ole erityisen liukkaatkaan, vain kerran olen jäällä kaatunut. Oikein sopivat omaan jalkaani.
Merja N. 7.1.2021
Yleisarvosana
Paras barefootkenkä mitä olen käyttänyt, ja olen käyttänyt (liian kapeita) pj-kenkiä vuosikausia. Ulkoiluun, polulle tai metsässä rämpimiseen ja mutaan, syksyyn, talveen, arkeen käyttökengiksi muutenkin... Hyvä tuntuma maahan, mutta pehmeät ja mukavat jalassa. Täysin vedenpitävät, eivätkä minulla ole hiostaneet, tosin hankin vasta syksyksi. Umpihangessa käytän sukan lisäksi villasäärystimiä kengän ja lahkeen päällä ettei mene lumi varresta sisään. Freetin kengät antavat varpaille tilaa ja vapauden, eivätkä vedä suppuun kärkeä, yksi tärkeimmistä ominaisuuksista pj-kengissä. (Myos Freet Flex täydellin jalassa kesällä.) Lestini on aika leveä, ja näihin mahtuu silti huopapohjallinen ja paksu merinovillasukka, ja -18 kelillä hangessa kulkiessa jalat aivan lämpöiset. Koska kenkiin jää tilaa ilmalle ja jalan liikkua. Silti pysyvät hyvin paikoillaan, eikä ole nauhojen kanssa ollut mitään ongelmia. Mulla on kengissä myös mukana tullut pohjallinen, koska pj-ominaisuuksien lisäksi pidän pienestä pehmeydestä sillä polvet huonot, ja näillä kävellessä polvet eivät kipeydy, vaikka maatuntuma hyvä. Ja näillä olen voinut aloittaa pientä juoksua taas! Varmasti ilman pohjallista olisi vielä lähempänä maata, kuka tykkää. Pari ensimmäistä viikkoa toinen kenkä painoi päkiän päältä materiaalin taitekohdasta jalkaa, mutta käytössä mukautui ja pehmeni, eikä alun jälkeen ole ollut ongelmaa. Lämpimien, kuivien ja mukavasti mutta paljasjalkaisesti astuvien jalkojen suositus näille!
Iina R. 6.1.2021
Yleisarvosana
Pitkän vertailun ja tuumailun päätteeksi päädyin näihin kenkiin ja olen ollut enemmän kuin tyytyväinen valintaani! Kengät ovat ihanan kevyet ja lesti on leveä. Näillä pärjää erinomaisesti välikauden keleillä sekä talvipakkasilla, sillä sukkaa ja/tai pohjallista vaihtamalla jalat pysyvät kyllä lämpiminä. Toimivat myös lumessa, vaikka varsi on lyhyt; säärystimet tai lahkeiden kiristys kengän päälle ovat tässä oiva apu. Nauhat olen kokenut haastaviksi välillä. Ne eivät tahdo pysyä kiinni, jos niitä ei oikeasti sido kunnolla. Asia varmasti ratkeaisi nauhoja vaihtamalla. Kaiken kaikkiaan kengät ovat olleet erittäin sopivat tällaiselle käyttäjälle, joka liikkuu säästä riippumatta hyvin erilaisissa maastoissa. Helppo myös pitää siistinä ja käyttökuntoisena!
Ola H. 29.12.2020
Yleisarvosana
Minulla on ollut kengät vain pari kertaa, mutta pidän niistä. Ne pitävät tiukasti huolimatta toistaiseksi todella märästä talvesta. Ajattele, että tekonahalla on todenmukainen ilme. Sen yläosassa on vähän liikaa pehmusteita, mikä tarkoittaa, että korot eivät tule kunnolla taakse ja saavat ne tuntumaan pienemmiltä kuin aluksi. Mukava paljain jaloin kenkä talvella
Sanna R. 15.12.2020
Yleisarvosana
Kengät ovat sellaiset kuin toivoinkin. Olen testannut niitä sohjoisilla metsäpoluilla, eikä ole tullut vesi läpi. Jalat pääsevät mukautumaan kivien, juurakoiden ja maan muotoihin, vaikka kenkien mukana tulleet pohjalliset ovat paikallaan. Lämpimämmillä keleillä voi jättää pohjallisetkin pois, jolloin maatuntuma lisääntyy entisestään. Kengät eivät ole olleet liukkaat metsässä kävellessä, mutta liukkaalla, tasaisella pinnalla olen pari kertaa huomannut, että pohja on hieman tavallista välikausikenkää liukkaampi. Metsässä pito on pohjan joustavuuden vuoksi jopa parempi. Käytän yleensä koon 36 kenkiä, näistä ostin numeron 37, eikä se ole liian iso. Aluksi luulin jopa, että nämä ovat pienet ja että isovarpaani yltää kengän kärkeen, mutta kyse oli siitä, että varvas tunsi kärjen suojatun osan reunan, ennen kuin kengän muoto asettui (jo ensimmäisen käytön aikana). Nilkan kohdalla kengän reuna tuntuu jalkaa vasten, ja jännitin, ryhtyykö reuna hiertämään, mutta niin ei ole käynyt. Käyttökokemus on aina ollut miellyttävä, ja nyt en muita välikauden kenkiä käytäkään.
Annika K. 9.12.2020
Yleisarvosana
Loistava vedenpitävyys, tullut useaan otteeseen testattua, ainoastaan ojaan uppoamista ei kestänyt, kun varren pituus ei riittänyt. :D Sopii hyvin leveään jalkaan (itsellä jalkojen leveydet 10,5cm ja 11cm). Miellyttävät jalassa.
Maija M. 3.12.2020
Yleisarvosana
Ensimmäiset paljasjalkakenkäni. Tuntuvat jalassa ihanilta. Pitäneet jalat kuivana täysin, myös loskassa.
Satu P. 2.12.2020
Yleisarvosana
Tilavat ja lämpimät kengät kosteudenpitoa kaipaavalle. Miinusta tulee hienoisesta liukkaudesta ja vähän ehkä sais isovarpaan kohdalla olla lisää korkeutta. Ei kuitenkaan paina. Liian tiukalle sitoessa painaa nilkkaa, mutta kun ei kiristä liian tiukalle niin on hyvät. Plussat voittaa miinukset ehdottomasti tämän kengän kohdalla ja tosi hyvä ominaisuus että pitää kosteuden pois. Pientä mitoitusta, normaalisti kenkä 38 ja talvikenkä 39, tässä 40 oli hyvä.
Kirsi K. 1.12.2020
Yleisarvosana
Parhaat kengät ikinä 🙂 Arvosana: 🌲/5
Satu P. 1.12.2020
Yleisarvosana
Ihanan kevyet ja tilavat! Kenkä ei hölsky liikaa normaalin sukan kanssa, ja villasukka mahtuu lisäämäni huopapohjallisenkin kanssa mainiosti. Näillä kelpaa tallustaa ympäri vuoden!
Minna K. 13.11.2020
Yleisarvosana
Mukavasti tilaa varpaille ja hyvä maatuntuma. Sopii mielestäni hyvin syksystä kevääseen. Pitää täysin vettä ja on hyvä pito erilaisissa maastoissa. :) suosittelen!
Maija R. 19.10.2020
Yleisarvosana
Riittävät leveät, lämpimät kengät. Kävelytuntuma on pehmeä eli oikein mukavat sekä kaduilla kävelyyn että metsässä vaeltamiseen. Kokeilin Vuokatin reissussa astua mutaan, hyvin pysyi kosteus ulkopuolella. Olen erittäin tyytyinen ostokseen! Koko kannattaa katsoa tarkkaan. Minulla 1-2 kokoa isompi kuin normaalisti on.
Anonyymi 5.10.2020
Yleisarvosana
Tuntuu, kuin ei olisi kenkiä lainkaan. Tilavat.
Anonyymi 2.10.2020
Yleisarvosana
Aivan ihanat kengät! Tosi mukavat jalassa, nätit ja pehmeät. Tosi hyvät leveään jalkaan.
Eeva H. 18.9.2020
Yleisarvosana
Tosi kivat ulkoilukengät. Leveä, tilava lesti, sopii myös minun korkealle jalkapöydälle hyvin, pitää varpaat kuivana. Nilkasta painaa herkästi ellei jätä nauhoja tarpeeksi löysälle. Ei ehkä kauneimmat kengät mutta loistavat tarkoitukseensa.
Elisa T. 11.9.2020
Yleisarvosana
Pehmeät jalassa, ihanasti tuntuu maa jalkojen alla. Lämpimät ja kosteutta ainakin pitävät.
Katharina S. 1.7.2020
Yleisarvosana
Normaalisti koko 39, tilaamieni mittausten perusteella 41, ja ne sopivat täydellisesti. Erittäin mukavat kengät, näyttää kestävän vettä hyvin. Käytä niitä työjalkineina puutarhassa. Ainoa negatiivinen on, että ne ovat hieman liian kuumia kesällä, mutta ne ovat täydellisiä, kun on noin 18 astetta tai viileämpi.
Paula R. 18.6.2020
Yleisarvosana
Jalkapöydän päälläoleva läppä hankasi kuukauden verran ennenkuin "oheni" sopivaksi. Lesti on leveä mutta hyvin näillä kävelee kapeajalkaisenakin. Tosi mukavat.. ja vettä pitävät hyvin. Tosin pohjallisen alus on aina melko märkä päivän käytön jälkeen.
Milla L. 11.6.2020
Yleisarvosana
Omaan jalkaan aivan mahtavat! Mistään ei purista tai hankaa, varpaita on tilaa levittää niin paljon kuin haluaa ja silti leveyttä on riittävästi. Kävellessä ihanat! Todellakin täydelliset!
Päivi R. 22.4.2020
Yleisarvosana
Ovat olleet kovassa käytössä. Pitävät vettä yllättävän hyvin. Hyvät minun jalalle.
Adalmiina N. 21.4.2020
Yleisarvosana
Ihanan leveä lesti ja menee loistavasti villasukan kanssa ja ilman.
Jenny V. 17.10.2019
Yleisarvosana