Suosituimmat ensin
Tykätyimmät ensin
Aakkosjärjestys
Halvimmat ensin
Kalleimmat ensin
Uusimmat ensin

Tadeevo


Tadeevo-jalkineet valmistetaan Targanicessa, joka sijaitsee kuvankauniilla Beskid Malyn alueella Etelä-Puolassa. Siellä on useita käsityöläis-pajoja, joilla on erittäin pitkät perinteet laadukkaiden kenkien tuottamisesta ulottuen aina keskiajalle asti!

Filosofia

Olemme pieni yritys ja sellaisena haluamme pysyäkin. Ajatus minimalististen jalkineiden tuottamisesta lähti alunperin omista kiinnostuksenkohteistamme: paleo-tyyppisestä ruokavaliosta, luonnollisesta juoksusta, minimalismista sekä evoluutio-antropologiasta. Teimme ensimmäiset minimalisti-kenkämme täysin omaan käyttöömme. Tästä syystä emme tee jalkineissamme minkäänlaisia kompromisseja.

Emme tähtää massatuotantoon vaan se mitä haluamme on valmistaa erittäin minimalistisia kenkiä ihmisille, jotka tietoisesti valitsevat luonnollisen, ihmiselle ominaisen liikkeen. Kenkämme eivät ole tehty pelkästään mukavuutta silmälläpitäen (vaikka ne ovatkin hyvin mukavan tuntuisia) vaan ne on enemmänkin suunniteltu matkimaan mahdollisimman tarkasti kävelyä paljain jaloin. Pidämme kenkämme erittäin minimalistisina ja ne on suunnattu ensijaisesti ihmisille, jotka suosivat dogmaattista minimalismia.


Tiede

Lähestymistapamme kengänvalmistukseen on tieteellinen ja haluamme myös kokeilla uusia asioita. Ideoidemme konkretisoimiseksi aloitimme yhteistyön evoluutio-antropologiasta ja biologiasta kiinnostuneiden tutkijoiden sekä käsityöläisten kanssa, joilla on useiden sukupolvien kokemus jalkineiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Tämä on osoittautunut erittäin opettavaiseksi kokemukseksi.